1. Oktobra 2020.

NE MOGU DA SE OPORAVE OD ŠOKA Komšije tvrde da je Ljupkin skandal sa Dragišom NAMJEŠTEN

Big Portal

Njen dom je blizu napuštenog hotela, na samom obodu grada. U jednom skromnom sokaku, pored samog pružnog prelaza u dvorištu kuće nalazila se Ljupkina majku. Ona nije bila raspoložena za razgovor o njenoj kćerki.

– Nemam komentar – rekla je ona.

Za razliku od nje, prve komšije su bile rade za razgovor i otkrili su nam zanimljive infomracije o pjevačici i njenoj porodici.

– Ljupku i njene roditelje dugo poznajem, više od 50 godina mi smo prve komšije. Dolazi Ljupka često, nekad je navraćala skoro svaki vikend, na dan ili dva. Sad je nisam nisam vidjeo posljednjih mjesec dana otprilike – rekao je pjevačicin prvi komšija, ne želeći da se fotografiše.

Na pitanje da li je znao da je Stevićeva spremna da napravi nesvakidašnji skandal kad je neko povrijedi, poput nedavnog kada je svom dečku razbila dva auta.

– Nikad mi to ne bi palo na pamet, baš je bila dobra djevojka. Sigurno je tamo upoznala nekog mangupa. Ona nam se uvijek javi kad dođe ovdje, lijepo je vaspitana, ne glumi zvijezdu, to sve dolazi iz kuće. A sad šta radi dole po Beogradu, mi to ne znamo. Njena stvar. Ali ova informacija da je razbila kola ljubavniku baš nas je iznenadila, nismo to očekivali od nje. Kad je dolazila ovdje u Kostolac uvijek sam je viđao samu, nikad nije dovodila momke – dodao je Ljupkin komšija.

Milica S, prijateljica pjevačicine majke, podijelila je neke zanimljive detalje.

– Čula sam šta se desilo, niko to od nje nije očekivao, jer je ona jako fina i vaspitana djevojka, s obzirom na to da joj poznajem majku. Dolaze kod mene na roštilj. Ma to je čista nameštaljka, ona je jako fino stvorenje i majka joj je jako dobra, tako da je nemoguće da je ona takva. Ljupka nije uopšte tako bezobrazna, baš je prava ljupka. E sad, mediji su mediji, ljudi svašta rade zbog publiciteta – tvrdi Milica i kaže da je prije nekoliko dana vidjela pjevačicu.

– Prije par dana je bila ovdje u Kostolcu, jedan moj prijatelj je postavio sliku na Instagramu baš sa njom, odavde – objašnjava ona za Kurir, prenosi Blic.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare