5. Marta 2022.

Ne mari što je sa Vajnstinovom ženom – i dalje se svi pitaju kako može da bude sa njom

Big Portal

Priče o svojoj ljubavi još uvek ne dele sa novinarima, ali i javnosti, ali njihova pojava, kao i izrazi lica na crvenom tepihu sve govore. Šuška se i da su u ozbiljnoj vezi, jer je slavna dizajnerka svog partnera upoznala sa ćerkama Indijom i Dašiel, koje je dobila u braku s Vajnstinom.

Podsetimo, Džordžina je vlasnica modnog brenda “Marchesa” i glumica, ali je bila i supruga producenta Harvija Vajnstina.

Foto: Profimedia

Kada su 2017. godine Vajnstina brojne holivudske glumice i žene u filmskoj industriji optužile za seksualno zlostavljanje i silovanje tokom godina, ona je u početku bila uz njega, ali je posle zatražila razvod i izvinila se svim ženama koje je njen suprug povredio na bilo koji način.

Ipak, mnogo je onih koji smatraju kako je Džordžina znala za zlodela svog supruga i svejedno ostala uz njega kako bi promovisala svoj modni brend haljina koji je gurao upravo Vajnstin. Pominjalo se kako je “prisiljavao” slavne glumice da na crvenim tepisima nose kreacije njegove supruge.

Danas se mnogi pitaju kako Edrijen “ima želudac” da bude sa njom, ali glumac ne skida osmeh sa lica i očigledno ga nije briga za takve komentare.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare