Ne krije ponos i sreću: John Travolta s kćerkom proslavio njen 22. rođendan - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ne krije ponos i sreću: John Travolta s kćerkom proslavio njen 22. rođendan

Slavni američki glumac i zvijezda legendarnog ‘Briljantina’ zaželio je svojoj mezimici sve najbolje povodom njenog velikog dana i podijelio slatki isječak njihovog druženja sa svojih 3,9 miliona pratitelja.

– Sretan rođendan najdraža Ella! Jako te volim. Ovdje smo u Engleskoj na popodnevnom čaju na proslavi, a ja sam također ovdje jer snimam kratki film pod nazivom ‘The Shepherd’ prema knjizi Fredericka Forsytha kojeg sam oduvijek volio, opisao je John Travolta video na kojoj se oca i kćer može vidjeti kako pijuckaju čaj iz elegantnih porculanskih šalica dok sjede jedno preko puta drugog uz veliki prozor s pogledom na vrt.

Poznato je kako je od oca i pokojne majke, glumice Kelly Preston nasljedila talent za glumu i ples. Nedavno je završila snimanje svog novog filma ‘Get Lost’. Travolta je više puta izjavio koliko je ponosan na svoju mezimicu i njenu pjevačku karijeru, nakon što je ljepotica u siječnju objavila svoj prvi singl pod nazivom ‘Dizzy’.

Osim Elle Bleu sa svojom pokojnom suprugom Kelly Preston (koja je umrla 2020. u dobi od 57 godina, nakon dvogodišnje borbe s rakom dojke) imali su i sina Jetta, rođenog 1992. koji je preminuo u dobi od 16 godina 2009. godine te najmlađeg sina i Benjamina koji ima 11 godina.

Inače, godine 2009. John Travilta i Ella Bleu su sarađivali zajedno na Disneyjevom filmu ‘Old Dogs’ u kojem je Ella glumila Emily Greer i sa svojim ocem pjevala pjesmu ‘Every Little Step I Take’.

Azra.

Danas objavljeno

Grad u kom nikada nije dosadno

Vanja A

Glumica objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Vanja A

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Vanja A

Ostavite komentar