"Ne kači se sa Putinom" - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

“Ne kači se sa Putinom”

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov posavetovao je Ilona Maska da se ne kači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Predložio je američkom milijarderu da prođe obuku u Čečeniji.

“Ilon Mask, ja ti ne bih savetovao da se kačiš sa Putinom. Različite ste kategorije. Nije stvar čak ni u borilačkim veštinama ili, na primer, u džudou. Kako ti to zamišljaš? Ti si u crvenom uglu ringa – biznismen i tviter bloger. Putin je u plavom uglu – svetski političar, strateg, pretnja Zapadu i Sjedinjenim Američkim Državama. Vladimir Vladimirovič neće izgledati kao sportista ako bije slabijeg protivnika”, napisao je Kadirov na Telegramu.

Kako je rekao, u toj borbi, Mask bi bio u crvenom uglu ringa, kao biznismen i tviter bloger.

“Putin, u plavom, je svetski političar, strateg. Vladimir Vladimirovič će izgledati nesportski kada pobedi slabijeg protivnika”, naveo je Kadirov.

On predlaže Masku da vežba, kako bi od “nežnog Ilona postao brutalni Ilon”.

“Poredlažem da prođete obuku u nekoliko centara u Čečenskoj Republici. Ruski univerzitet specijalnih snaga – ovde ćete proći vatrenu obuku. A podučavaće vas svetski prvaci među timovima specijalnih snaga, koji su 2015. pobedili specijalce SAD. Borilački klub “Akhmat” – ovde ćete biti naučeni da primite udarac, jer će ovaj kvalitet biti potreban u svakoj borbi, a pod vođstvom Abuzaida Vismuradova brzo ćete se izvući ne samo fizički, već i mentalno, dobiti čelične živce”, naveo je on.

“Iz Čečenije ćete se vratiti kao sasvim druga osoba, Ilona, odnosno Ilon”, poručio je on.

Danas objavljeno

U saobraćajkama u Srpskoj za 7 mjeseci poginule 54 osobe

M.

Danas u Pragu neformalni Samit EU

M.

Svijet najbliži nuklearnom Armagedonu od kubanske krize

M.

Ostavite komentar