14. Jula 2022.

Ne javlja se advokatima, Milica Pavlović neće tužiti Anu Nikolić?

Big Portal

Nedeljama unazad traju peripetije oko pesme “Provereno”, koju je platila i snimila pevačica Milica Pavlović, a koju u demo verziji na svojim nastupima peva Ana Nikolić.

Ovaj estradni skandal je dobio veće razmere kada se verzija koju peva Nikolićeva pojavila na Dizeru, muzičkoj platformi za slušanje i preuzimanje muzike. Saznavši za ovo, Pavlovićeva priznaje da je bila zgrožena.

https://www.instagram.com/p/Ce6Ql6prILj/?utm_source=ig_web_copy_link

“Neću da vas lažem. Juče sam bila zgrožena, kada sam videla da neko zarađuje na konto moje pesme. Meni je bilo ono: “Bože, gde živimo”. Sigurno da je afera doprinela promociji pesme. Ali, nije joj dalo novu formu. Mene boli kad se piše da nikad ne bi čuli za album da nije bilo toga.”

Milica kaže da je tužba protiv Ane spremna, ali da advokati ne mogu da stupe u kontakt sa Nikolićevom.

“Tužba je spremna. Samo sad razmišljam da li mi treba to u životu. Suđenje sa Anom i da trošim energiju. Trenutno razmišljam da li da predam tu tužbu. Tu se trenutno lomim. Znam da su advokati u procesu, Ana im se ne javlja na telefon. Nemam ja šta da rešim. Ja sam iz dana u dan zgrožena njenim ponašanjem”, rekla je Milica Pavlović.

I za sam kraj, Pavlovićeva kaže da bi na sve ovo želela da stavi tačku i da se ponaša kao da se to nikada nije ni desilo.

“Da ja oprostim i da ne predam tužbu”, rekla je Milica za domaće medije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare