VEĆINA ljudi čuva hleb na sobnoj temperaturi, ali to treba izbegavati, naročito leti, jer će se brzo ubuđati. Ukoliko na kuhinjskom pultu ili u ormariću držite hleb u kesi, pojaviće se buđ koja posle nekoliko dana može postati vidljiva golim okom. Ako pojedete takav hleb, rizikujete da dobijete ozbiljnu alergiju. Zato je bolje da ga isečete na kriške, stavite u zamrzivač i po potrebi izvadite količinu koja vam je potrebna. Uz to, biće uvek svež.
15. Augusta 2019.
Ne držite hljeb na sobnoj temperaturi
Podijeli vijest na:
Pretplata
0 Komentara
Povezane vijesti
-
Svijet
Rusija pokrenula ofanzivu na Harkov, napada iz šest pravaca (VIDEO)
-
Svijet
Spremite se, pogodiće nas geomagnetna oluja i biće baš jaka: Ovo nije viđeno skoro 20 godina
-
Svijet
Nemoralno i odvratno: “Lascivni” Zelenski i Ursula fon der Lajen na ulicama Beča
-
Svijet
Uslijediće nuklearna apokalipsa: “Treba spriječiti treći svjetski rat”
-
Svijet
“Pokrenut je totalni rat”