25. Augusta 2020.

“NE BIJEMO MI TOLJAGAMA” Dejan Stanković izveo stručni štab Crvene zvezde na kafu u CENTAR TIRANE, a tamo… /FOTO/

Big Portal

U prijatnoj atmosferi Dejan Stanković i njegovi saradnici su uživali, bez ikakvih problema.

O tome su svi vodeći albanski mediji izvestili prenoseći tekst tamošnjeg novinara, Artana Hodže, koji je i fotografisao deo ekspedicije crveno-belih.

Dejan Stanković
Dejan Stanković

“Trener FK Crvena zvezda Dejan Stanković, sa svojim pomoćnicima, Nebojšom Miloševićem, Milošem Milojevićem i bivšim kapitenom Zvezde, Nenadom Milijašem, ovog popodneva u kafani hotela Plaza, Tirana….

Na slici Stanković u crvenoj majici, pored njega Milijaš i ostali. Kao što vidite, niko ih nije napao, niko ih nije provocirao, niti su se naljutili. Umesto toga, video sam građane kako se slikaju sa njima, naravno uz ranije dobijenu dozvolu.

Prema tome, srpski mediji treba da se smire, jer niko do sada nije ‘pojeo’ njihove šampione u Albaniji. Albanci su Evropljani, nisu varvari. Hoćemo da ih pobedimo na terenu za igru, a ne da ih tučemo toljagama. Naravno, što se rezultata tiče, u rukama smo FK Tirana”, napisao je Artan Hodža, verovatno kao odgovor na informaciju da crveno-beli maltene uopšte nisu mogli da spavaju zbog onoga što su im domaći navijači priredili ispred hotela.

Podsetimo, po dolasku u Tiranu, Zvezdin trener je i rekao da ga nikakve tenzije ne zanimaju već da su crveno-beli došli samo da igraju fudbal, a onda je i otkrio šta su radili ljudi koji su mu prilazili u albanskoj prestonici.

Kapacitet krajnje neobičnog stadiona u Tirani na kome će se igrati je 22.500 gledalaca, ali zbog pandemije korona virusa publike na najvećem sportskom objektu u Alabaniji ovoga puta neće biti. I pored toga, domaćini strahuju od političkih provokacija, zbog kojih su uputili posebnu molbu lokalnoj policiji.

Blic

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare