"Ne bih gledao tenis da ne igraju Novak, Rodžer ili Rafa" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Ne bih gledao tenis da ne igraju Novak, Rodžer ili Rafa”

Jedan od najboljih igrača snukera svih vremena, Roni O’Saliven imao je veoma uspješnu sezonu.

On je osvojio Masters u Šangaju, Šampionat šampiona, prvenstvo Velike Britanije i još nekoliko titula, a svoja dostignuća poredio je sa velikim šampionima u drugim sportovima.

Konstantnost je ključ. Sve što je u vezi sa time je savim u redu i posebno ako to traje jedan duži period. Osvojio sam mnogo velikih turnira tokom kojih sam bio pod velikim pritiskom. Mislim da to mora da bude u rangu najvećih dostignuća koje neko može da ostvari u svetu sporta“, kaže O’Saliven.

On je sebe uporedio sa golferom Tajgerom Vudsom, ali i teniserima poput Rodžera Federera.

Najbolji način da osenite svoju karijeru je da se poredite sa drugima. Gledam šta su uradili Rodžer Federer i Tajger Vuds u tenisu i golfu. Oni imaju četiri glavna turnira u godini, dok mi imamo tri, ali ja sam trajao duže, tako da moj rekord izgleda bolje u svetlu toga“, dodao je Roni.

On je rekao i da gleda ta rade igrači koji nisu tako uspešni u svetu sporta.

Ono što me zaista zanima su oni ljudi koji rade nešto zaista posebno. Nikad ne bih gledao tenis da se ne radi o Federeru, Đokoviću i Nadalu. Ne bih gledao ni fudbal ako Mesi ne igra, kao što ni golf ne bih pratio da nema Vudsa. Prebacio bih se na nešto drugo“, zaključio je O’Saliven.

Danas objavljeno

Oboren rekord Beogradskog polumaratona

Vanja A

Troicki: Računamo na Novaka u Norveškoj

Vanja A

Janis o Mobliju: Već me je pretekao, biće bolji od mene

Vanja A

Ostavite komentar