NBA sprema drastične mjere - BIGportal.ba
Košarka Sport

NBA sprema drastične mjere

Koronavirus je prouzrokovao veliki broj problema u svetu, a bezbednosne mere sprovešće i najjača košarkaška liga na svetu.

NBA liga će u sredu održati sastanak na kom će se odrediti kako će se takmičenje organizovati zbog problema sa koronavirusom.

Ukoliko virus bude “isterao” košarku iz jednog grada postoji mogućnost da se igra u susednom gradu, a ukoliko ni tamo nije bezbedno utakmica bi se igrala u prvom narednom koji garantuje bezbednost.

NBA liga trenutno razmišlja da zabrani dolazak gledaocima na utakmice ili na nešto još drastičnije – prekid sezone na određeno vreme, prenosi ESPN.

Posle sastanka u sredu ćemo imati i više informacija o svemu, a kako se priča, određeni broj ekipa je već pristao da zabrani dolazak publike uz još neke mere bezbednosti koje će se ticati aktera utakmica.

Vlasti grada San Franciska su već naložile Golden Stejt Voriorsima da igraju bez prisustva publike, dok će Klivlend Kavalirsi biti na putu sve do 24. marta, kada ih očekuje sledeća utakmica na svom parketu i do tada svašta može da se promeni.

Danas objavljeno

Medvedev na terenu spomenuo Đokovića i izazvao buru u Melburnu

Zeljka

Od 0:2 do 3:2 za polufinale: Medvedev poslije preokreta bolji od Alijasima!

Zeljka

Kovačević: Lazetić nije Vlahović, više je kao Ibrahimović

Zeljka

Ostavite komentar