30. Augusta 2022.

Nazivali su je RUGOBOM, a danas zarađuje bogatstvo zahvaljujući svom izgledu

Big Portal

Selin Sentino, manekenka i influenserka, potpuno je promenila lični opis. ona je dala čak 35.000 evra na plastične operacije. odlučila je da uloži novac u svoj izgled jer je kao mala trpela zlostavljanje od strane vršnjaka. Oni su je nazivali raznim imenima i konstantno govorili da ružna i da ju je teško gledati.

https://www.instagram.com/p/CgH8iZINHHO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c14ca423-6325-4eed-b4d3-266a40efb7c1

Ona ne krije da se za ovaj korak odlučila prvenstveno zbog sebe kako bi podigla samopouzdanje koje joj je bilo uništeno, s obzirom da se svaki dan suočavala sa uvredama i neprijatnim situacijama.

“Mučili su me svaki dan, svaki put zbog nečeg drugog. Ili su mi govorili da izgledam kao dečak jer nisam imala grudi ili je moja zadnjica bila predebela, što mi se sada sviđa. Klinci su mi govorili da mi lice izgleda kao đubre, da mi je stil oblačenja ružan, ništa im na meni nije odgovaralo. Zadirkivali su me, vređali, ignorisali… Nikada mi nisu dali priliku da pokažem ko sam, videli su samo ‘ružnu’ Selin”, rekla je ona jednom prilikom.

https://www.instagram.com/p/CJtiO0VH_Qy/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f6e18565-bfe1-419b-853f-ef4ba3bb27f3

Selin je potrošila mnogo novca na svoj sadašnji izgled, ali se uopšte ne kaje i konačno se oseća dobro u svojoj koži.

“Uvek sam želela da imam velike grudi. Da vodim normalan život bez osuđivanja i kritika… Uštedela sam puno novca dok sam bila mlađa. Nisam uopšte izlazila pre 18. godine. Mnogo sam radila i sav sam novac potrošila na operacije. Sada sam puna samopouzdanja i osećam se genijalno. Jača sam nego ikad. Ako me neko i uvredi, nije mi važno. Viš niko ne može da me povredi”, objasnila je i dodala:

“Uvek sam bila vesela osoba, ali nikad se nisam osećala dobro u svom telu. LJudi su me osuđivali jer sam bila ružna i zbog toga sam postala depresivna. Želela sam opet da budem srećna, pa sam promenila svoj izgled i sve ono što mi se nije sviđalo na sebi. Živimo u vremenu kada možemo da promenimo ono što nam smeta i ja sam iskoristila svoju šansu”, izjavila je ona za “Dejli mejl”.

https://www.instagram.com/p/CYmXT3RN4iB/?utm_source=ig_web_copy_link

NJen život se sada potpuno promenio. Muškarci se plaše da joj priđu zbog atraktivnog izgleda i lepote kojom zrači.

“Kad izađem sa prijateljima i momci me proždiru pogledom, ali kada im se osmehnem i dam signal da priđu – nikada to ne urade. Ponekad, ako smo u noćnom klubu u kom se puno pije, pozdrave me i proćaskaju, ali uglavnom su previše pijani i počnu da me uznemiravaju”, priča ova influnserka.

https://www.instagram.com/p/CGffAPAn5zi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3fbec942-3f65-4e9b-9e0c-ac73aeaa4993

Osim što sada vodi život kakav je oduvek želela, Selin zarađuje bogatstvo na svom izgledu. Ona je samo na jednoj golišavoj fotografiji zaradila 120.000 funti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare