19. Oktobra 2021.

Navijači Fiorentine vrijeđali Vlahovića – saigrači morali da reaguju

Big Portal

Dušan Vlahović je ceo meč proveo na terenu, ali nije odigrao dobar meč, da bi mu utisak dodatno pogoršali navijači “viole”.

Posle utakmice su igrači Fiorentine prišli svojim pristalicama kako bi ih pozdravili, ali je meta navijača bio srpski napadač koji je nedavno odbio da produži ugovor.

Italijanski mediji preneli su da je grupa od oko 750 simpatizera “ljubičastih” uputila teške reči i psovke na račun Vlahovića.

Situacija je umalo eskalirala, ali je reagovao Lorenco Venuti koji je sklonio srpskog reprezentativca od navijača i situacija se smirila.

https://twitter.com/__Mari92/status/1450335298324471812

Kristijan Biragi se posle utakmice dotakao ove scene, ali nije detaljnije govorio o vređaju Vlahovića.

“Dušan je isti kao i uvek, poznajem ga pet godina i s Vlahovićem nema problema. Otišli ​​smo da pozdravimo naše navijače koji su prešli kilometre da nas podrže, pošto nismo mogli da im damo pobedu, dali smo im dresove”,
 rekao je Biragi.

U odbranu svog igrača stao je i trener Fiorentine Vinćenco Italijano

“Što se Dušana tiče, moramo svi da se naviknemo na novu situaciju. Možemo da napredujemo kao tim, da igrači budu više fokusirani na teren. Vlahović se borio jako, pomogao je timu, ali saigrači mu ne serviraju dovoljno lopti i žao mi je zbog toga. Moramo da radimo na tome da igramo više za njega”, izjavio je Italijano.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare