Nataši pripalo starateljstvo, a Lazukić će morati da plaća alimentaciju - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataši pripalo starateljstvo, a Lazukić će morati da plaća alimentaciju

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić razišli su se još prije godinu i po dana pošto ju je on pretukao, ali su se zvanično razveli tek juče.

Pjevačici je pripalo starateljstvo nad njihovom ćerkom Katjom, a bivši košarkaš će plaćati alimentaciju od svega 13.000 dinara mjesečno (110 evra). Najprije je u Prvi osnovni sud u Beogradu došao Luka, koji je utrčao u zgradu bez advokata, a potom je stigla i Nata.

https://www.instagram.com/p/BxnXW5IiiNi/

Kod sudije su se zadržali sat i po vremena, a pjevačica je iz sudnice izašla sa osmijehom. Na pitanje kako se osjeća okupljenim novinarima poručila je: “Konačno sam razvedena. Veoma sam srećna“!

Za razliku od nje, Lazukić je bio vidno nervozan i nije želio da bilo šta kaže za medije. Pošto je Nataši pripalo starateljstvo nad njihovom jednogodišnjom ćerkom Katjom, Luka će moći da je viđa jednom nedjeljno u Centru za socijalni rad. Nije mu dozvoljeno da nasljednicu vodi kući, jer je pravosnažno osuđen na tri godine uslovne kazne zbog nasilja u porodici.

https://www.instagram.com/p/B1ExN4LCNYY/

Kako mediji prenose, Nata je odmah poslije presude otišla kod drugarice da sabere utiske.

– Došla je na pet minuta da se malo iskulira, jer je sve vrijeme osjećala veliki stres pritisak. Nije mala stvar razvoditi se koliko god da si odlučan da ne želiš ni dan da budeš u braku s nekim. Popile smo kafu, a ono što sam primijetila jeste da sam posle dužeg vremena prvi put vidjela onu staru Natašu -nasmijanu, srećnu i punu energije. Bile smo baš kratko zajedno, jer je žurila da ide kući kod svoje djece – kaže pjevačicina prijateljica.

https://www.instagram.com/p/Bz0QuCXC3kD/


– Znam da joj je pao kamen sa srca i  da će konačno da procvjeta. Ovo suđenje joj je već dugo bilo teret na leđima. Sada će napokon moći da diše punim plućima – ispričala je drugarica.

Nataša je podnijela zahtjev za razvod kada ju je 14. aprila 2018. Luka Lazukić pretukao u njenom stanu.

NFORMER/KURIR 

Danas objavljeno

Maja Šuput sinčića je povela na još jedno putovanje, a fotografijom je raspametila obožavatelje

Vanja A

Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je energična pjevačica izgledala prije 17 godina

Vanja A

Kalezić je izvadio dijelove oba plućna krila, pa je otkrio svoju najveću želju!

Vanja A

Ostavite komentar