11. Februara 2020.

Nataši Bekvalac pozlilo ispred Arene

Big Portal

Kako izvor Alo blizak pjevačici otkriva, njoj je tokom probe pozlio jer je u “Areni” bilo veoma vruće i umalo se onesvijestila. Tada je tražila od saradnika da nastave sa probom, a ona je otišla na svež vazduh. U prvih nekoliko minuta je pokušavala da se smiri i što pre dođe sebi kako bi mogla da nastavi sa probom, ali je manjak sna uzeo danak i nije uspela da ostane na nogama.Koliko je Nataši bio loše, jasno je i po tome što je sjela na stepenice ispred ulaza u “Štark arenu” ne mareći za prolaznike. Nakon što se malo oporavila, latila se mobilnog telefona. Čini se da ju je poziv dovoljno oraspoložio, pa je ubrzlo ustala i vratila se svojim obavezama na probi. Dok su je svi savjetovali da ode u hotel u kojem je smještena i odmori se kako bi se oporavila za probu koja ih je čekala već sutradan, ona je to odbila.

– Nataša je osoba koja nikada ne bi priznala da joj je nešto naporno ili teško. To što se forsira preko svojih granica uzelo je maha posljednjih nedjelja jer probe mnogo duže traju i mnogo su napornije. Nikog od ekipe nije začudilo što joj je pozlilo jer svi znaju koliko malo jede i spava – završava izvor.

Podsjetimo Bekvalčeva je u emisiji “Premijera vikend specijal” otkrila da se zbog obaveza u Beogradu preselila u jedan hotel u blizini “Arene”.

– Razgovarala sam sa članovima porodice, rekla sam im da želim njihovu podršku i tek kada sam dobila amin, odlučila sam da organizujem koncert. Mama mi pomaže oko kćerkica, svaki dan se čujemo telefonom, a kako bih bila što bliže “Areni” preselila sam se u jedan hotel – rekla je Nata.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare