Nataša Vukoje sa sinom napustila bolnicu: Luka, vrijeme je da se zakorači u svijet - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša Vukoje sa sinom napustila bolnicu: Luka, vrijeme je da se zakorači u svijet

Nataša je na svijet donijela sina Luku, a njen suprug Horhe Medesa, kao i ćerkica iz prvog braka Đurđa oduševljeni su novim članom njihove prelijepe porodice.

Bivša košarkašica, a sada praktičar rekonekcije i učitelj kundalini joge, Nataša Vukoje pre samo dva dana postala je mama po drugi put.

Kako se mama i beba sjajno osećaju, došlo je vreme da napuste bolnicu i upute se u njihov topli dom na Majorki.

Čim su izašli napolje, Nataša se obratila svojim fanovima, a pre svega svom sinu, dirljivom porukom koju prenosimo u celosti.

– Vreme je da se zakorači u svet! I Luka, samo da ti kazem, kao tvoji roditelji imamo par prioriteta koje želim da podelim sa Instagram svetom. Tu smo da ti damo ljubav, da te naučimo hrabro da praviš korake u životu. Da ti budemo vetar u leđa kada je ti je potreban. Da te naučimo da voliš, i odluke donosiš iz srca. Da ti pokažemo da je ljubav ono što menja svet, da su emocije ono što vredi, da je poštovanje ono što je temelj a vera ono što je smer.
Zato, za ove prve zajedničke korake, u mom naručju, i sa tatom koji je uvek mami najveći oslonac a sada i tebi…
Menjaćemo ovaj svet zajedno. Daćemo sve od sebe da bude što lepše mesto za život svih novih beba koje će tek doći. A sada kući idemo, na jednu dobru domaću kafu – napisala je Nataša i dirnula svoje pratioce.

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar