Nataša svojim pratiocima dala odgovor na sva pitanja - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša svojim pratiocima dala odgovor na sva pitanja

Kad je shvatila da još dugo neće moći da se uspava, Nataša Bekvalac otišla je na Instagram i jednostavno poručila svojim fanovima da je slobodno pitaju šta god žele, jer će biti tu i brzo im odgovoriti. Na taj način javno je “zagrebala” razne teme i sa onima koji joj nisu previše bliski, ali u svom maniru – bez dlake na jeziku.

Tom prilikom se šalila sa svima koji je prate, pozdravljala ih srcima, otkrila je da je Hana više sluša od Katje, kao i da joj je “Ja sam dobro” omiljena pjesma. Međutim, kada je prešla na pikanterije iz ljubavnog života umalo da sruši ovu društvenu mrežu!

Na pitanje zašto ne može da spava rekla je da je “melje život”, a iako je naređala smajlije koji plaču od smijeha, mnogi su odmah posumnjali da se odvija nešto u šta javnost nije upoznata.

“Da možeš da vratiš vrijeme, da li bi radila stvari drugačije?” pitali su je.

“Bolje amnezija”, ogovorila je Nata, pa na neki način napomenula da bez obzira na sve što ju je snašlo, ipak ništa ne bi mijenjala.

Na “Oženi me, Nato!” brzo je odgovorila: “O, ne opet”.

“Savjet kako preboleti muškarca kojeg još uvijek volimo”, tražio joj je neko od fanova, a pjevačica je bila kratka: “Nađi drugog.”

Na vječito pitanje – da li planira ponovo da se udaje, nikad iskrenija Nataša Bekvalac istakla je da nije planirala. Mnogi su pomislili da je time rekla kako nijednu udaju nije planirala, dok ima i onih koji su iz ovog odgovora shvatili da je oko panonske Barbike već palo na nekoga.

SVET/INSTAGRAM

Danas objavljeno

Milošev zamak od 1,5 miliona evra i 180 kvadrata iznajmljuje se na dan!

Vanja A

Slavica Ćukteraš uznemirena zbog nasilnog komšije, pripretila policijom!

Vanja A

Pogledajte čemu Jelena Tomašević uči svoju ćerku

Zeljka

Ostavite komentar