Nataša NINKOVIĆ o teškim: "Dvije godine sam se pripremala kod PSIHOLOGA" - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša NINKOVIĆ o teškim: “Dvije godine sam se pripremala kod PSIHOLOGA”

Slavna filmska i pozorišna glumica otkrila detalje iz privatnog života

Srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica Nataša Ninković nedavno je proslavila svoj 50. rođendan u krugu porodice i prijateqa, Tokom pet decenija života izgradila je bogatu profesionalnu karijeru, ali i ostala posvećena svojoj porodici i posebno svojim sinovima. Iako ne voli previše da eksponira svoj privatan život, dobro poznato da je više od dve decenije udata za biznismena Nenada Šarenca, sa kojim je dobila blizance Luku i Matiju.

Luka i Mateja, iako zasigurno ponosni na poznatu i talentovanu majku, nikada nisu želeli da budu deo javnog sveta. Oni su nakon punoletstva rešili da se presele u Ameriku, gde su nastavili školovanje. Njih dvojica studiraju u inostranstvu, a praznici su idealna prilika da porodica ponovo bude na okupu. Upravo zbog toga imali smo priliku da vidimo i kako se blizanci provode sa majkom, od koje su nasledili lepotu i šarm.

Glumica je jednom prilikom priznala da joj je bilo teško kada je trebalo da se presele, a za njihov odlazak se, kako je ispričala, pripremala dve godine sa psihologom.

– Pripremala sam se dve godine za to kod psihologa, sada mi je lakše jer Matija pravi godinu dana pauze od života u Americi, pa je ponovo s nama kod kuće. Kada je prvi put otišao, nisam mnogo ulazila u njegovu sobu jer mi je bilo teško – rekla je glumica svojevremeno za medije. 

Danas objavljeno

Ceca Bojković otkrila nepoznate detalje o Draganu Nikoliću i Bori Todoroviću

Zeljka

Nije više plavuša: Nevena Božović promijenila boju kose

Zeljka

Kakva transformacija Ele Dvornik: Da li je ona nova Pamela Anderson?

Zeljka

Ostavite komentar