Nataša Đorđević progovorila o estradi i karijeri - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša Đorđević progovorila o estradi i karijeri

Pjevačica Nataša Đorđević kaže da nije jedna od onih pjevačica koje se grabe za posao, već da je pored karijere vodila računa o tome da ima i bogat privatni život.

“Znala sam da kalkulišem, rekla sam sebi: ‘Da ja se bavim ovim poslom, ali i te kako ću imati privatan život’, vreme neko za prijatelje, putovanja, tako da nisam se ja puno uklapala u neki kliše, uvek sam znala koliko radim, nisam prihvatala da radim četiri, pet dana vezano. Posle posla ti ne možeš da daš sve od sebe, a ja sam neko ko voli da kada radi to bude maksimalno dobro”, rekla je ona u emisiji “Grand news”.

Nataša ističe da nikada nije imala pomoć nekog moćnog muškarca kao što su to imale pojedine njene koleginice, već da se uvijek sama borila, ali je imala pomoć svoje porodice.

“Tako je najbolje, ali nemaju svi tu sreću da im se tako poklope zvezde, ne kažem da sam ja bez poteškoća to uspevala na prvu. Drugima se nekako mnogo lakše daje sve to, ja sam u životu mnogo morala da radim da bih imala nešto što bi nekome bilo laganica. Moram i da spomenem pokojnog tatu koji je uvek bio tu i nije dozvolio da ja osetim nešto loše od ovog posla, ja sam bila tu da dođem kad je sve završeno i dogovoreno, da dođem u studijo i radim”, kaže Nataša.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Darko Lazić misteriozno nestao

Vanja A

Maja Šuput se prisjetila oca starom fotkom, ljudima za oko posebno zapeo jedan detalj

Vanja A

Severina oduševila neobičnom kombinacijom

Vanja A

Ostavite komentar