Nataša Bekvalac poslije 8 godina iskreno o odnosu sa bivšim mužem Dačom! - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša Bekvalac poslije 8 godina iskreno o odnosu sa bivšim mužem Dačom!

Pjevačica iz braka sa Danilom ima ćerku Hanu, pa priznaje kako funkcioniše sa ocem svoje prve ćerke.

“Naš odnos po pitanju Hane funkcioniše besprekorno. Ono što nije valjalo u našem odnosu mi smo odstranili razvodom. Mogu da kažem da je Danilo savršen otac! Ako može razvod da se poželi, ja bih svima poželela razvod kakav smo imali Danilo i ja i odnos koji je usledio nakon toga… Ne odmah, naravno, jer postoji period kada je, normalno, sve sveže, kada su emocije još uzavrele, ali kada je dvoje ljudi normalno mislim da postoji jedan interes, a to je zajedničko dete. To je ono što svakog roditelja treba da tera da svoje emocije stave po strani – ti ne postojiš u ovom slučaju, a ono što je interes tvog deteta je jedino što je važno. Kada se stvari postave tako, onda funkcioniše sve besprekorno”, rekla je Nataša.

                                                                  FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Bekvalčeva se nedavno razvela od Luke Lazukića, sa kojim ima ćerku Katju, pa je odgovorila na pitanje da li je u teškom periodu bila sklona depresivnim stanjima i mračnim mislima.

“U ta stanja sam ulazila kada sam imala vremena. Kada nemaš vremena, kada ti je dan prebukiran, nemaš kada. Nisam imala kad da odtugujem kad je trebalo da tugujem, već sam morala da profunkcionišem odmah. Nabiti sebi obaveze, iako ih nemate, veštački! Trening, trening uvek pomaže! S obzirom na to šta mi se sve dešavalo, ja nisam imala neke preterane padove jer mi se uvek u životu nameštalo da nemam prostor za to. Ti kad rodiš svoje dete, nemaš mogućnost da budeš sebičan, da ulaziš u depresivna, anksiozna stanja… Naravno da ima perioda kada ti ne bude ni do čega, ali imaš sisteme da to rešiš”, kaže Bekvalčeva.

Izvor. Kurir

Danas objavljeno

Marija Šerifović pohvalila se rezultatima na društvenim mrežama

Zeljka

Nataša Bekvalac zapalila društvene mreže: Snimak u KUPAĆEM

Zeljka

Nedeljko Bajić- Tajno se vjenčao, tajno se razveo

Vanja A

Ostavite komentar