Nataša Bekvalac otkrila mračne tajne: Pjevačica poručila: "Moja duša je takva" - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša Bekvalac otkrila mračne tajne: Pjevačica poručila: “Moja duša je takva”

Pop pjevačica Nataša Bekvalac nerijetko je isticala kako je njen život prepun tajni koje vješto skriva a sada je odlučila da ih javno podijeli.

Naime, ona je objavila svoju dugo najavljivanu pesmu koja nosi naziv “Tajne”, za koju ističe da je daleko najintimnija numera koju je otpevala u karijeri dugoj 22 godine.

Po uzoru na rečenicu iz filma Titanik da je srce svake žene neistraženi okean prepun tajni, Bekvalčeva je u ovom video ostvarenju baš sa Ibice, gde je po priznanju doživela neke od najlepših momenata svog života, poručuje da su njene mračne isto koliko su i sjajne.

– Čim sam prvi put čula “Tajne” znala sam da je to moja pesma i da će sigurno obeležiti jedan deo moje karijere, ali sam se neko vreme bojala da uđem u studio i otpevam je pošto sam imala utisak da je previše velika za mene.

Odlučila sam da je ipak snimim upravo takvu, nedovoljno veliku i moćnu. Zato što je i moja duša takva. Ogromnu zahvalnost dugujem svima koji su mi pomogli da vam otkrijem svoje “Tajne”, jer ništa ne bi bilo izvodljivo bez ljudi koji sa mnom nesebično dele svoje talente – kaže Nataša.

Foto: Dušan Petrović

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Kadar za infarkt, ovako provokativnu objavu Severina nikad nije imala

Vanja A

Nikolina Ristović ne prestaje nizati fotografije s ljetovanja, ne krije koliko uživa u odmoru

Vanja A

Halid Bešlić otkrio kako je završio na operacionom stolu

Vanja A

Ostavite komentar