Nataša Bekvalac otkrila da je sa Rastom u PRELIJEPOM ODNOSU - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša Bekvalac otkrila da je sa Rastom u PRELIJEPOM ODNOSU

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je u kakvom je odnosu sa Anom Nikolić nakon što je snimila duet sa njenim bivšim mužem Rastom.

Iako je prošlo par meseci nakon izlaska dueta između Nataše Bekvalac i Stefana Đurića Raste “Iz daleka”, strasti se nisu smirile.

Mediji su pisali da između koleginica Ane Nikolić i Nataše Bekvalac vlada netrepeljivost, i da je uzrok loših odnosa spot u kojem su Nataša i Rasta, Anin bivši muž prisni.

Nataša je sad odlučila da progovori o odnosu sa Anom, ali i o odnosu sa Rastom.

– Čula sam od tvojih kolega za to, ali ja nikada nisam imala neprijatnost sa njene strane, niti mislim da za to ima prostora. Konstruisane su bez veze priče, koje su me dovele u neprijatnu situaciju. Stefan i ja smo u prelepom poslovno-privatnom odnosu. Tu nema prostora za te priče. A sad ne možeš da popiješ kafu sa nekim zato što će neko nešto da iskonstruiše. Mene to toliko nervira da ti to ne mogu opisati. I baš me briga, piću kafu s kim želim, jer ja stvarno nemam zašto da se brinem – rekla je Nataša za “Blic” i dodala:

– Sa Anom sam se videla u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mesto. Nije mi se javila, ali možda me nije videla.

Danas objavljeno

Karleuša i Ceca najveći džekovi sa estrade

Vanja A

Kubura na meti hakera: Pokušava da povrati svoj fejsbuk profil!

Vanja A

Vreli noćni kadrovi Jelene Karleuše iz Dubaija

Vanja A

Ostavite komentar