19. Augusta 2021.

Nataša Bekvalac o negativnim komentarima

Big Portal

Uvijek je slijedila svoje srce i nije gubila vrijeme da pati za bivšim ljubavima, niti propuštenim prilikama. Zbog toga je naizlazila na osude dijela javnosti, ali pjevačica se na to nije osvrtala, već je svoju sreću stavljala ispred mišljenja drugih ljudi.

“Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta“, rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke.

Nataša Bekvalac otkrila: Znala sam ko stoji iza priča o mom ljubavnom  životu || Story.rs

“Ni moj profesionalni put nije bio lak kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću kao što sada znam, ali šta neću, to sam uvek znala”, rekla je pjevačica za “Story“ i priznala da sebe nikada nije vidjela kao patrijarhalnu ženu.

“Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja“, rekla je pjevačica.

(MONDO)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare