Nataša Bekvalac: Konačno sam srećna - BIGportal.ba
Ex Yu

Nataša Bekvalac: Konačno sam srećna

Poslije izuzetno napornog perioda, posebno u julu, kada je promovisala novi singl “Dođi mami” i imala mnogo nastupa, Nataša Bekvalac “ugrabila” je nekoliko slobodnih dana i sa najboljim prijateljem otputovala na Mikonos.

Jednu od omiljenih destinacija svetske elite i zvezda šou-biznisa “mala plava” posetila je prvi, a po svemu sudeći ne i poslednji put.

– Mikonos me je potpuno osvojio, tako da će ubuduće biti destinacija na koju ću odlaziti kad god budem imala prilike. Nažalost, leto je period kada mnogo radim i ne mogu sebi da priuštim više od sedam dana odmora – kaže za “Hello!” lepa pevačica, koja je na “ostrvu vetrova” uživala u svim njegovim čarima, od luksuznog smeštaja, preko leškarenja na popularnim plažama, do čuvenih barova u kojima je đuskala uz koktele i pogled na magičan zalazak sunca.

                                                                         Foto: Instagram

Poznata kao osoba koja ne robuje predrasudama i otvoreno se zalaže za prava pripadnika LGBT populacije, na Mikonosu je odsela u poznatom gej hotelu “Elysium”, čiji je naziv u grčkoj mitologiji imao posebno značenje – igralište bogova. Prepoznatljiva kombinacija bele i plave boje poslužila je kao savršena scenografija za fotografije koje je pop zvezda delila na društvenim mrežama, pozirajući u kupaćem kostimu i pokazujući izvajanu figuru. U 39. godini “novosadska Barbika” zrači samopouzdanjem kao nikada. Posle bračnog brodoloma koji je doživela pre nešto više od godinu dana, konačno se oseća dobro u svojoj koži, a letnji odmor na Ibici, gde je i sklopila poslednji brak, po svemu sudeći dobio je trajnu zamenu.

– Što se Ibice tiče, mislim da sam je prevazišla. Sada mi je potrebno da se više odmaram kada negde otputujem. Mikonos je mirniji i iskoristila sam priliku da se dobro naspavam, jer će avgust, što se posla tiče, biti naporniji od prethodnog meseca. Imam deset zakazanih koncerata, potrebna mi je snaga da izdržim taj tempo.

Danas objavljeno

Svi pričaju o Boldvinovom slučaju, a i našem glumcu desila se slična stvar

Zeljka

Nekada je bila velika zvijezda: “Penzijom ne mogu da platim ni infostan”

Zeljka

Da li prepoznajete PJEVAČICU sa slike? Njeni hitovi se i danas pjevaju

Zeljka

Ostavite komentar