Nastupe naplaćuje duplo više, pjeva i na svadbama, i to PJESME "HURRICANE" - BIGportal.ba
Ex Yu

Nastupe naplaćuje duplo više, pjeva i na svadbama, i to PJESME “HURRICANE”

Pevač Nenad Knežević Knez sve je traženiji otkako je njegova ćerka Ksenija Knežević sa grupom “Hurricane” predstavljala Srbiju na Evroviziji.

Knezu su se zbog ćerkine popularnosti pozivi za nastupe udvostručili, ali novina je da ga sada zovu da peva i po svadbama, piše “Kurir”. On rado prihvata i gostovanja na privatnim veseljima, ali za njih važe posebni uslovi i veća, skoro duplirana cena, u odnosu na onu koju je imao ranije.

Njemu je popularnost zbog ćerke dodatno skočila, pa ga organizatori slavlja zovu i plaćaju koliko god da traži. Kako kaže izvor, Knez je u poslednjih mesec dana najangažovaniji pop pevač na veseljima, ali to i opravdava jer pravi odličnu atmosferu.

Otkako su popuštene mere koje su važile zbog korona virusa, tvrde upućeni, Knežević svake nedelje nastupa i po nekoliko puta na privatnim zabavama.

Crnogorski pevač je, kako se dalje navodi, modernizovao i svoj repertoar, pa je, pored svojih hitova, zapevao i folk pesme koje mu odlično leže, a tražene su na veseljima i uz njih kaplje bakšiš. Kako kaže izvor pomenutog lista, ipak je najveći haos nastao kada je Knez zapevao pesme uraganki “Loco, loco” i “Hasta la vista”.

Danas objavljeno

Majka Darka Lazića progovorila o drami: “Barbaru mi nije doveo u kuću”

Vanja A

Muzičar Dino Jelusić novi je član Vajtsnejka!

Vanja A

Ceca otkrila kako su htjeli da uzmu pare na njoj i ko je štitio!

Vanja A

Ostavite komentar