Nastavlja se vakcinacija protiv virusa korona u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Nastavlja se vakcinacija protiv virusa korona u Banjaluci

Dom zdravlja Banjaluka nastavlja danas vakcinaciju protiv virusa korona na vakcinalnom punktu u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, rečeno je Srni u ovoj ustanovi.

Vakcinacija prvim dozama vakcina protiv virusa korona “sputnjik ve” i “astra zeneka” obavljaće se od 12.30 do 19.00 časova.

Od sutra do subote, 16. oktobra, vršiće se revakcinacija, a građani će o tome biti obaviješteni telefonom.

Osim dosadašnjih punktova za vakcinaciju, od 4. oktobra otvoreno još pet punktova u gradskim naseljima – u ambulantama porodične medicine Poliklinika, Obilićevo, Lauš, Lazarevo i u ambulanti porodične medicine u Platonovoj ulici.

– Apelujemo na korisnike usluga navedenih ambulanti da se jave svojim timovima porodične medicine ukoliko žele da budu vakcinisani protiv virusa korona – navode iz banjalučkog Doma zdravlja.

Pripremljen je i raspored rada punktova za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine za narednu sedmicu, pa će danas raditi ambulante Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica i Lauš, a sutra ambulante u Vrbanji, Zalužanima, Mišinom Hanu, Lazarevu.

U srijedu, 13. oktobra, građani će se moći akcinisati u ambulantama porodične medicine u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu, Bočcu, Obilićevu, u četvrtak, 14. oktobra, u ambulantama u Kolima, Aginom selu, Poliklinici, Golešima, a u petak, 15. oktobra, u ambulantama u Borkovićima, Bronzanom Majdanu, Stričićima i Boriku u Platonovojulici.

Iz Doma zdravlja mole sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac, radi što bržeg i efikasnijeg provođenja vakcinacije.

Danas objavljeno

Uspostavljen jednosmjerni saobraćaj kroz Lazarevo, Novu varoš i Borik

Vanja A

Radno u Motikama: Počela gradnja 1.600 metara vodovoda

M.

Mnogi čekaju na novi dom: Akcija udomljavanja pasa iz azila još uvijek traje

M.

Ostavite komentar