Nasljednik čuvenog glumca u vrelim scenama sa voditeljkom RTS - BIGportal.ba
Ex Yu

Nasljednik čuvenog glumca u vrelim scenama sa voditeljkom RTS

Aleksej Bjelogrlić (20), sin Dragana Bjelogrlića, u nastavku popularne serije “Senke nad Balkanom” tumačio je mladog boksera iz Jatagan male.

On je tada dočarao intiman odnos sa starijom glumicom Sandrom Bugarski, koja u seriji igra ženu lakog morala, ali i sa voditeljkom RTS Milicom Tomašević, koja je takođe igrala prostitutku.

Milica je prije nekoliko mjeseci govorila o ovoj sceni sa Aleksejem.

– Prva scena koju sam snimila u seriji bila je scena intimnog odnosa. Rekla sam sebi: “Pa kad igraš prostitutku, šta si drugo očekivala”. Ne mogu da kažem da mi nije bilo neprijatno, ali neprijatnost je trajala samo dok se ne upali kamera. Kolega Aleksej Bjelogrlić mi je glavni partner i privatno se jako dobro slažemo, tako da je sve bilo baš kako treba – rekla je ona tom prilikom za Kurir.

Aleksej je debitovao u filmu “Montevideo, Bog te video”. Njega smo gledali i u ostvarenju “Žigosani u reketu”, a prije godinu i po dana upisao je glumu.

FOTO: SCREENSHOT
FOTO: SCREENSHOT

– Kad je Dejan Stojiljković izmislio taj lik boksera, rekao sam mu da moramo da nađemo dobrog mladog glumca, a on i Boban Jevtić su predložili da uzmem Alekseja. Kad smo pisali tu ulogu, počeo sam da ga testiram koliko je ozbiljan u svojoj namjeri da upiše glumu. Vidio sam da je ozbiljan i rekao sam da ću mu dati ulogu da vidim koliko može. On se razvio dobro. Bilo mi je nezgodno što sam morao sinu da režiram. Nisam znao da li da ga gledam kao sina ili glumca. Dobro je uradio. Vidio sam da može da se bavi tim poslom. Bio mi je to test i nisam znao da će onako da se završi – rekao je Dragan Bjelogrlić jednom prilikom o sinovljevoj ulozi u “Senkama” za gorepomenut medij.

Danas objavljeno

Jelena Karleuša EMOTIVNOM OBJAVOM otkrila detalje Anine i Mrkine ljubavi

Zeljka

Pjesma Vere Matović hit na NBA utakmici: Šta se sluša u Americi?

Zeljka

Partnerka Ane Brnabić na naslovnici stranog magazina

Zeljka

Ostavite komentar