20. Marta 2019.

Nasilnik tražio da ide u samicu

Big Portal

Čim je dospio iza rešetaka, pritvorenici su mu poručili da će ga “ubiti od batina” i nazivali ga pogrdnim imenima: “Kukavice, pi*ko! Digao si ruku na ženu!”.

U pritvoru se odmah pročulo da je Lacković, 12. marta u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, djevojci motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu, nožem joj unakazio butine i opekao je peglom po telu jer je posumnjao da ga vara.

– Ivaninom bratu je prije hapšenja slao poruku “da vidi da ne smještaju policiju”, a čim su mu odredili pritvor do 30 dana, tražio je samicu – navodi izvor blizak istrazi.

Lacković je na svom nalogu na Fejsbuku dobio gomilu prijetnji, poslije čega mu je profil ugašen. Užasnuti monstruoznim iživljavanjem nad nesrećnom djevojkom, ljudi su mu poručivali: “Nadam se da će te neko ubiti od batina”, “Štapovima ga izlomiti kao majmuna”, “Molićeš boga da čitav život ostaneš u samici”.

Dr Dijana Lazić Puškaš, neuropsihijatar i sudski vještak, kaže da je mladić koji je pretukao djevojku uživao u mučenju svoje žrtve.

– Interesantno je da su uvijek kulturni, fini i nikada ne pokazuju bijes. Ako su ovu djevojku roditelji upozoravali da se vrati kući, a drugarica joj je predlagala da se preseli kod nje, znači da je bila u strahu i da nije smjela da ga ostavi. Preživjela je veliku traumu i teško će se psihički oporaviti. Naučiće da živi sa tim, trauma će vremenom blijedeti, ali je nikada neće zaboraviti – objašnjava iskusna doktorka.

Podsjetimo, nasilje koje je zgrozilo i potreslo Srbiju desilo se u utorak, 12. marta, kada je Lacković, kako je naveo, u napadu ljubomore fizički nasrnuo na djevojku Ivanu Filipović. Kako smo ranije objavili, osumnjičeni za zvjerski napad je nesrećnu djevojku prvo udarao rukama i nogama. Potom joj je drvenom motkom polomio rebra, probio joj plućnu maramicu. To mu nije bilo dovoljno, pa joj je nožem nanio i nekoliko posjekotina po tijelu.

Kako Kurir saznaje, u daljem toku istrage biće saslušani svjedoci, ali i naloženo vještačenje Ivaninih povreda i kompletnog zdravstvenog stanja, od čega će najviše zavisiti dalji koraci tužilaštva koje protiv Đorđa Lackovića vodi istragu. Takođe, biće naloženo i njegovo neuropsihijatrijsko vještačenje.

(Blic)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare