Naših top 5 prijedloga za manikir ovog ljeta - BIGportal.ba
Magazin Moda

Naših top 5 prijedloga za manikir ovog ljeta

Vrijeme je da ruke obojimo svim duginim bojama!

Ne baš bukvalno, ali ljeto je vratilo šarenilo i boje na nokte. Žuta, pink, plava, ljubičasta, narandžasta, crvena, zelena – mantra ovog ljeta je što šarenije, to modernije. 

French u boji

Počinjemo sa minimalističkim pristupom bojama – french u boji ovo ljeto predstavlja najveći hit. Nokti ostaju elegantni i decentni, ali boje pri vrhu im daju razigranost i šarenilo. Svaki nokat druge boje, različite nijanse iste boje, ili ista boja za sve nokte – igraj se.

Instagram: nailgarden_zg

5 U 1

Za one malo hrabrije, sljedeći prijedlog će biti po pravoj mjeri. Oboji nokte u boje ljeta, ili svojih 5 omiljenih boja i imaćeš manikir po posljednjoj modi. Naš savjet je da se držiš slične palete boja i tonova.

Instagram: lolo.nailedit

Šarenilo

Nastavljamo u istom duhu – šarenom i razigranom. Ako ni prethodna dva prijedloga nisu dovoljno kreativna i eklektična za tvoj slobodni duh, donosimo funky inspiraciju za nokte uz koje modni dodaci nisu potrebni. Šareno, ali sa ukusom i stilom – ovo je naš najveseliji ljetnji prijedlog.

Vječna crvena

Mislili smo i na one koji vole klasiku – crveni lak koji nikada neće izaći iz mode. Savršen izbor za svakodnevni manikir, kao i za svečane prilike poput vjenčanja. Tokom ljeta je naročito popularna koralno crvena.

Instagram: betina_goldstein

Minimalizam

Krenuli smo šareno i razigrano, a završavamo minimalistički i decentno. Još jedan ljetni trend za manikir koji je jednostavan, ali upečatljiv i sa karakterom. Neutralne tonove upotpuni apstraktnim ili geometrijskim oblicima, uz koje nokti izgledaju duži i tanji.

Instagram: betina_goldstein

Ultra.ba

Danas objavljeno

Kylie Jenner pokazala tijelo sa strijama

Vanja A

Kondom za mikrofon, molim!

Vanja A

Britanska kompanija prodaje prstenje inspirisano Lambordžinijevim, Fordovim i Minijevim modelima

Vanja A

Ostavite komentar