"Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost”

Jutjub platforma omogućila je svima da svoje sadržaje objavljuju na njoj. Međutim, nije svaki sadržaj kvalitetan i vredan pažnje. Ipak, dobar humor, skečevi i obrađivanje tema, koje retko kome padnu na pamet, publika lako prepozna. Tako je prepoznala i Miloša Milakovića, glumca komičara i autora jutjub kanala.

Sa ekspanzijom internet sveta, pojavile su se nove mogućnosti prikazavanja kvalitetnih i zanimljivih sadržaja, međutim, prema rečima glumca Miloša Milakovića, sve više su prisutniji oni “glupi” sadržaji.

Lični jutjub kanal, koji je proistekao iz prvobitnog humorističnog kanala “Dnevnjak”, predstavlja saradnju, kako glumac duhovito izjavljuje:

“Nas više u glavi, pa kad se mi dogovorimo, sve ispadne kako treba”.

Sa pojavom pandemije koronavirusa, može se reći da je naglo porasla i njegova popularnost, zahvaljujući prepoznatljivom intervju sa prodavačicom iz kineske radnje. Naime, u razgovoru sa mladim glumcem Milakovićem, prodavačica objašnjava probleme sa kojima se susreće u razgovoru sa kupcima. Sam problem prodavačice predstavljen je kroz komičan dijalog između Miloša i nje.

Inspiraciju za jutjub kanal nalazi svugde, ali najviše je crpi iz suludosti i duhovitosti našeg naroda.

“Naš narod je sulud, a iz te suludosti izlazi duhovitost. Sa našim narodom nikad nije dosta, sami sebi smo inspiracija”, priča glumac za TV Prvu.

Za sami kraj, glumac poručuje:

“Držite se ljudi, veliko je ludilo, ne znamo gde ćemo stići”.

Danas objavljeno

DARKO LAZIĆ SE OGLASIO zbog sina Alekseja: “Boriću se za tebe”

Zeljka

“Izliječio sam njegovu ženu, on dobio Natašu s mojim novcem”

Zeljka

Jurila Lukasa na nastupima i sa sobom nosila njegovu sliku, sada je sa Lazićem

Zeljka

Ostavite komentar