Narodna skupština RS u srijedu razmatra ukidanje vanrednog stanja - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Narodna skupština RS u srijedu razmatra ukidanje vanrednog stanja

Kolegijum Narodne skupštine RS odlučio je danas na telefonskoj sjednici da će 13. posebna sjednica Narodne skupštine početi u srijedu, 20. maja 2020, saopšteno je danas iz NSRS.

Kako se dodaje u saopštenju sjednica će biti održana u 10 časova u Konferencijskoj sali Vlade Republike Srpske koja zadovoljava epidemiološke uslove prouzrokovane virusom korona.

“Na predloženom dnevnom redu 13. posebne sjednice su: Prijedlog odluke o ukidanju vanrednog stanja za teritoriju Republike Srpske, Potvrđivanje akata koje je donio predsjednik Republike za vrijeme vanrednog stanja, Prijedlog rebalansa Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu – po hitnom postupku, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu – po hitnom postupku, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2020. godinu i Prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina (9048-VA)”, pojašnjeno je u saopštenju.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

Zemlja se otvorila i progutala auto

M.

Kubanci na referendumu odobrili gej brakove

M.

Srbija spremila žestok odgovor Briselu

M.

Ostavite komentar