Naredni Moto Razr se ne očekuje prije 2022. godine? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Naredni Moto Razr se ne očekuje prije 2022. godine?

Prošle godine, Motorola je navodno počela sa radom na nasljedniku fleksibilnog Razr telefona, za koji se predviđalo da će biti objavljen tokom 2021. godine.

Međutom, sada novi izvori sugerišu da se novi Moto Razr možda ipak neće pojaviti tokom ove godine, već da će biti objavljen 2022.

Analitičar Ross Young sugeriše da će fanopvi morati da sdačekaju narednu godinu kako bi kupili novi Motorola Razr fleksibilni telefon. Nažalost, nisu poznati razlozi zbog kojih je Motorola možda odlučila da odloži objavu uređaja za narednu godinu (ukoliko se glasine ispostave kao tačne). Jedan od razloga bi mogao biti problem sa zalihama čipova i materijalima izrade.

Naredni Moto Razr se ne očekuje pre 2022. godine?Aktuelni Moto Razr je dobio pohvale kada je objavljen 2019. godine, ali i dosta kritika. Prošle godine je stigla i nadograđena 5G verzija uređaja, kod kojeg je senzor otiska prsta pomeren na poleđinu. Ovaj model je delovao više premijum i ima bolji mehanizam šarke, kao i bolje specifikacije kamere i nešto veću bateriju.

Nije poznato koja poboljšanja će implementirati naredni Moto Razr, ali se očekuje bolji displej, elementi kamera na poleđini i s prednje strane, čipset koji manje troši i možda podrška za 5G od samog starta.

Izvor: PocketNow

Danas objavljeno

Samsung potvrđuje februarski Galaxy Unpacked, najavljuje spajanje S22 sa Note linijom

Vanja A

Pojavile se nove specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Vanja A

Apple iPhone 15 Pro serija bi mogla imati 5x periskopski zum objektiv

Vanja A

Ostavite komentar