19. Septembra 2021.

Naredne sedmice nastavak revakcinacije i vakcinacije građana u Banjaluci

Big Portal

Sutra i utorak, 20. i 21. septembra, kao i od četvrtka, 23. septembra, do subote, 25. septembra, na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma vršiće se revakcinacija građana, koji će o terminu biti obaviješteni telefonom.

U srijedu, 22. septembra, od 11.00 do 19.00 časova biće organizovana “Otvorena vrata” za vakcinaciju prvom komponentom “fajzera”, saopšteno je iz banjalučkog Doma zdravlja.

Vakcinacija protiv kovida 19 nastavlja se na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Sutra će biti organizovana vakcinacija u ambulantama u Dragočaju, Potkozarju, Verićima i Piskavici, u utorak u Zalužanima i Mišinom Hanu, zatim u srijedu u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu i Bočcu.

Vakcinacija će u četvrtak, 23. septembra, biti organizovana u ambulantama u selima Goleši, Kola i Agino Selo, a u petak u Borkovićima, Bronzanom Majdani i Stričićima.

Iz banjalučkog Doma zdravlja mole sugrađane da poštuju epidemiološke mjere, kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma, a sve s ciljem što bržeg i efikasnijeg sprovođenja procesa vakcinacije.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare