Naredna Assassin’s Creed igra možda vraća u period krstaških ratova - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Naredna Assassin’s Creed igra možda vraća u period krstaških ratova

Kroz veliki broj igara u Assassin’s Creed serijalu pokriveno je dosta dobar period ljudske istorije, od egipćana, vikinga pa sve do Francuske revolucije i osnivanja Sjedinjenih država, doduše ne u hronološkom redu.

Trenutno aktuelni naslov, Valhalla, bavi se Britanijom i vikinzima sa kraja prvog milenijuma, sa pričom koja će uskoro biti proširena dodatnim sadržajem u vidu ekspanzija. Dok igrači čekaju na dodatke, Ubisoft takođe sprema i potpuno novu Assassin’s Creed igru, planiranu za 2022. godinu, za koju su se sada pojavili prvi nezvanični detalji.

Detalji dolaze od francuskog jutjubera Džonatana, koji ima dobru reputaciju po pitanju Assassin’s Creed glasina. On je detalje o Valhalla podelio pre nego što je Ubisoft uradio zvaničnu najavu. Džonatan je u najnovijem videu govorio o narednoj Assassin’s Creed igri, gde je otkriveno da će glavna tema biti Treći krstaški rat, koji se odigrao između 1191. i 1199. godine, i događaji posle tog rata. Priča će pratiti Ričarda Lavlje Srce, a neke od lokacija smeštanja radnje nove igre mogu biti Dubrovnik, Beč, Keln, Pariz, Ako(Izrael) i Krf.

Na Redditu se više zalazi u detalje o ovim glasinama, ali je ipak potrebno sve uzeti sa rezervom, dok Ubisoft zvanično ne predstavi novi Assassin’s Creed naslov. Pošto je planirani izlazak smešten u 2022. godini, na najavu ćemo čekati nešto duže.

Playzone.

Danas objavljeno

Preklopni smartphone Mix Fold 2 ima elegantan dizajn i Leica optiku

Zeljka

Ilon Mask poslao još 46 Starlink satelita u orbitu

Zeljka

Gejmeri, pripremite novčanike: Stižu sjajne igre

Zeljka

Ostavite komentar