Naredna Assassin's Creed igra bi mogla biti o Vikinzima - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Naredna Assassin’s Creed igra bi mogla biti o Vikinzima

Prije nekoliko nedelja, Assassin’s Creed Wiki korisnik AlifMorrisonudin je primetio zanimljivost u The Division 2 igri.

U pitanju je poster, za koji je on smatrao da bi mogao biti Assassin’s Creed Easter egg. Ovo je potom dovelo do zanimljive konverzacije na Redditu, a pojavili su se i YouTube klipovi koji objašnjavaju zbog čega bi ovo moglo biti značajno.

Na posteru je lik nalik na Vikinga, koji nosi plašt u stilu Assassin-a, sa kopljem u ruci, u herojskom položaju. Reč “Valhalla” je ispisana u vrhu postera.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo i ukazuje na Assassin’s Creed jeste orb koji Viking drži u ruci, a koji se povezuje sa Apples of Eden tehnologijom koja je pomenuta još u Assassin’s Creed 2 igri preko nordijske boginje Idun.

Ova teorija ima smisla, posebno ako se zna da je Ubisoft i ranije implementirao slične zanimljivosti u svoje igre. Na ovo treba dodati i da je poznati gejming sajt Kotaku u svom izveštaju, preko izvora, istakao pre nekoliko meseci da će naredna Assassin’s Creed igra biti o Vikinzima.

Drugi detalji nisu poznati i za sada je sve u domenu nagađanja. Ubisoft je prošle godine istakao da narednu Assassin’s Creed igru nećemo videti pre 2020. godine.

Danas objavljeno

Poco F3 GT predstavljen sa Dimensity 1200 čipom, 67W punjenjem

Zeljka

Kako je sadržaj za odrasle završio na The Washington Post-u i New York Magazin-u?

Zeljka

Tehnološki gigant lansirao proizvod koji će oduševiti poslovne ljude

Zeljka

Ostavite komentar