Naredna Assassin's Creed igra bi mogla biti o Vikinzima - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Naredna Assassin’s Creed igra bi mogla biti o Vikinzima

Prije nekoliko nedelja, Assassin’s Creed Wiki korisnik AlifMorrisonudin je primetio zanimljivost u The Division 2 igri.

U pitanju je poster, za koji je on smatrao da bi mogao biti Assassin’s Creed Easter egg. Ovo je potom dovelo do zanimljive konverzacije na Redditu, a pojavili su se i YouTube klipovi koji objašnjavaju zbog čega bi ovo moglo biti značajno.

Na posteru je lik nalik na Vikinga, koji nosi plašt u stilu Assassin-a, sa kopljem u ruci, u herojskom položaju. Reč “Valhalla” je ispisana u vrhu postera.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo i ukazuje na Assassin’s Creed jeste orb koji Viking drži u ruci, a koji se povezuje sa Apples of Eden tehnologijom koja je pomenuta još u Assassin’s Creed 2 igri preko nordijske boginje Idun.

Ova teorija ima smisla, posebno ako se zna da je Ubisoft i ranije implementirao slične zanimljivosti u svoje igre. Na ovo treba dodati i da je poznati gejming sajt Kotaku u svom izveštaju, preko izvora, istakao pre nekoliko meseci da će naredna Assassin’s Creed igra biti o Vikinzima.

Drugi detalji nisu poznati i za sada je sve u domenu nagađanja. Ubisoft je prošle godine istakao da narednu Assassin’s Creed igru nećemo videti pre 2020. godine.

Danas objavljeno

YouTube produžio suspenziju Trampu, suspendovan i Đulijani

D

“Ptičica na straži” lovi lažne vijesti

D

Ćirilizator ekstenzija: Program koji jednim klikom pretvara latinicu u ćirilicu

Zeljka

Ostavite komentar