30. Septembra 2020.

Napustila crkvu kako bi postala striptizeta

Big Portal

Majka troje djece Nikol (36) rekla je da je uvijek željela da postane erotska plesačica, ali odgojena je u strogoj baptističkoj porodici koja joj je prigušila snove. Kasnije je odlučila da napusti crkvu i počela se baviti striptizom i erotskim plesom.

Nikole redovno objavljuje provokativne fotografije na Instagramu gdje je prati više od 42 hiljade ljudi, ali ima i uspješan račun na platformi OnlyFans, gdje ljudi plaćaju za njene eksplicitne fotografije i snimke.

Nikole se udala i postala pastorica, a kaže da je njena porodica taj čin vidjela kao buntovni jer u njihovim očima “žena je za kuhinju i čuvanje djece”. Ali, kada su se Nikol i njen sad već bivši suprug pridružili evanđelističkoj megacrkvi u St. Polu u Minesoti, kaže da je “imala epifaniju koja je dovela do odluke koja joj je promijenila život.”

Kaže da je ta crkva bila otvorena prema rodnoj ravnopravnosti u sklopu vjere i 2016. počela je preispitivati vlastitu seksualnost nakon što je otišla na pozorišnu predstavu orijentisanu na LGBT zajednicu. Dodaje da je tad otkrila da je biseksualna i panseksualna.

“Znala sam da ću, otkrijem li svoju neobičnost, izgubiti sve jer crkva nije dobrodošla prema queer ljudima”, rekla je.

Kaže da nije željela živjeti dvoličnim životom pa je zauvijek napustila crkvu.

Nikol, koja se u međuvremenu preselila u Los Anđeles i razvela od supruga, kaže da je sretnija nego ikad.

“Svaka osoba ima pravo izraziti se na bilo koji način koji joj se čini dobrim, a meni je ovo dobro. Moja je seksualnost nevjerojatno ljekovita i sveta. A kad je podarim ljudima, to ih blagosilja”, rekla je Nikol.

(Index.hr)

https://www.instagram.com/p/CFGHTcvpko-/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare