Napunila 52 godine, nikad srećnija: Ben Aflek planira danas da zaprosi Dženifer Dženifer? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Napunila 52 godine, nikad srećnija: Ben Aflek planira danas da zaprosi Dženifer Dženifer?

Fotografi su u Los Anđelesu uslikali Dženifer koja nije skidala osmeh sa lica.

Pevačica Dženifer Lopez proslavlja 52. rođendan i rekli bismo da nikad srećnija nije bila. Veoma je uspešna u onom što radi, a obnovljena veza sa Ben Aflekom čini je veoma zadovoljnom i radosnom.

Dženifer Lopez je rođena 24. jula 1969. godine. Devojka iz Bronksa čiji su roditelji Portorikanci karijeru je započela kao plesačica za američki bend New Kids on the Block 1991. godine. A posle uloge u filmu “Selena” i prvog albuma “On the 6” njena karijera je počela munjevito da raste. U toku svog dugogodišnjeg rada snimila je osam studijskih albuma i 33 filma.

Danas, zvezda je u žiži interesovanja svih medija. Kao što je poznato, gotovo dve decenije nakon što su raskinuli veridbu, Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek su ponovo zaplovili u ljubavne vode.

Foto: Profimedia

Paparaci ih prate u stopu, a strani mediji izveštavali su da Ben planira da zaprosi Dženifer baš za njen rođendan: “Ben planira romantičnu prosidbu na njen 52. rođendan”, rekao je izvor magazinu “Closer”.

I dok čekamo zvaničnu potvrdu ove vesti, fotografi su u Los Anđelesu ulikali Dženifer koja nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, njena prijateljica i glumica Lija Remini objavila je zvaničnu fotografiju upravo sa pevačicom i glumcem, što je mnoge obradovalo.

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar