17. Oktobra 2022.

Napravljena Barbi lutka sa likom Tine Tarner

Big Portal

Lutka, inače deo Matelove serije posvećene muzici, nosi odeću kakvu je Tina nosila u spotu svoje poznate pesme, crnu mini haljinu u kombinaciji sa džins jaknom i prepoznatljivom frizurom.

“Čast mi je da poželim dobrodošlicu svojoj Barbi lutki u grupu slavnih žena koje su već predstavljene na ovaj način i tako još većem broju dece približim priču o mom putovanju”,rekla je Tarner.

Tina Tarner je dobitnica čak osam Gremi nagrada. Njen veliki uspeh počeo je krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih kada je nastupala sa tadašnjim suprugom Ikeom Tarnerom od kojeg se, nakon turbulentnog braka, razvela.

Nakon poslednje turneje, koja se završila 2009. godineTarner se povukla sa scene.

Početkom novembra 2019. godine na Brodveju je izveden mjuzikl koji opisuje njen život i rad, a Tarner je prisustvovala premijeri.

Jedna je od najpoznatijih pevačica svih vremena rođena je u Teniseju, a potom se preselila se u Švajcarsku sa svojim partnerom, producentom Ervinom Bahom rođenim u Nemačkoj. Za njega se udala 2013. i iste godine je postala i švajcarska državljanka. Barbi lutka sa njenim likom prodaje se preko zvaničnog sajta kompanije Matel.

https://www.instagram.com/p/CjqNqFOJPWW/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare