Napravljen je PlayStation 5 s vodenim hlađenjem, izgleda kao svemirski brod iz druge dimenzije. - BIGportal.ba
Hardware i software PlayGameR Tehnologija

Napravljen je PlayStation 5 s vodenim hlađenjem, izgleda kao svemirski brod iz druge dimenzije.

Riješen je problem potencijalnog pregrijavanja PlayStation 5 konzole – samo kupite ručno sređenu verziju konzole s vodenim hlađenjem.

PlayStation 5 konzola svojim robusnim izgledom već podsjeća na nekakvo ekstravagantno PC kućište (ili prijenosni klima uređaj), no kad joj dodate sistem hlađenja na vodu – onda još više sliči gaming PC-u. Dokaz tome je zanimljiv projekt vijetnamskog PC moddera pod nadimkom Nhenhopach koji je rastavio PS5 na proste faktore i redizajnirao mu bočne strane kako bi mu instalirao vodeno hlađenje.

Zašto bi to itko napravio, pitate se? Odgovor je – zašto ne bi! Ili bolje rečeno – vodeno hlađenje u najvećem broju slučajeva tiše nego klasično hlađenje ventilatorima.

Naravno, PS5 konzola je uz takvo hlađenje malo deblja od standardnog modela pa ju je modder odlučio redizajnirati izgledom. Na bolje ili na gore – procjenite sami. Osobno mi ovakva konzola izgleda kosturski, ali ima i neki svoj šarm s tim svjetlećim dijelovima.

Inače, kreator ove modifikacije za PlayStation 5 najavljuje kako će nastaviti s radom na njoj. Bit će tu još varijacija u dizajnu, a na svemu tome planira i zaraditi prodavanjem modificiranih konzola. Hoće li mu to Sony dopustiti – to ćemo još vidjeti.

Danas objavljeno

Google Pixel Fold bi mogao biti objavljen do kraja godine

Zeljka

AOC predstavlja 4K/144Hz i 1080p/260Hz AGON gejming monitore

Zeljka

Honor je sklopio partnerstvo sa Microsoftom, objavljuje Magicbook V 14 sa Windowsom 11

Zeljka

Ostavite komentar