4. Marta 2022.

Napitak koji ubrzava metabolizam, topi kilograme i čisti jetru – potrebna samo dva sastojka

Big Portal

Pre nego posegnete za nekom dijetom koje često imaju kratkoročan efekat, razmislite o prirodnim načinima da ubrzate metabolizam, a samim tim i skinete višak kilograma. Takav čarobni prirodni napitak vam je na dohvat ruke, a potrebni su vam samo limun i topla voda.

Ukoliko svako jutro pre doručka iscedite u čašu jedan limun, pomešate s toplom vodom i popijete, ne samo da ćete podstaći vaše telo na mršavljenje, već ćete i očistiti jetru i organizam od nagomilanih toksina. Topla voda i limun su dobitna kombinacija za ubrzavanje metabolizma i sistema za varenje što utiče na zdravo mršavljenje od kojeg vam se neće vraćati neželjeni kilogrami.

Napitak bi trebalo piti ujutru

Ovaj prirodni napitak možete piti i tokom dana, ali se najviše preporučuje ujutru, na prazan želudac. Napitak treba da pijete gutljaj po gutljaj, a pola sata nakon toga možete doručkovati.

Limun sadrži visoke količine vitamina C zbog čega ima neverovatno pozitivan uticaj na poboljšanje imunog sistema. Limun takođe pospešuje pročišćavanje krvi, a smatra se kako pomaže i kod različitih oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Pored ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani, a kako biste pojačali efekat, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapljica limunovog soka

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare