Napisao sam je u dahu: Keba snimio spot za „Bulevare“ - BIGportal.ba
Ex Yu

Napisao sam je u dahu: Keba snimio spot za „Bulevare“

Dragan Kojić obradovao fanove novom pjesmom pod nazivom „Bulevari“, a u spotu koji je snimljen za nju u jednom kadru se vidi i reklama za predstojeći koncert njegove snajke Severine

FOLKER Dragan Kojić Keba obradovao je fanove novom pesmom pod nazivom “Bulevari”, kao i spotom za pomenutu numeru koji je sniman na beogradskom asfaltu. Zanimljivo je što se u jednom kadru vidi i bilbord sa reklamom predstojećeg koncerta njegove snajke, hrvatske megazvezde Severine. Tekst “Bulevara” potpisuje Kojić, kao i muziku koju je komponovao u saradnji sa Vukom Kandićem, majstorom harmonike.

– Pesmu sam snimio još pre dve godine, možda i više, ali sam tek sada odlučio da je prezentujem javnosti. Napisao sam je u dahu – poručio je Keba, prenose mediji.

Pevač koji se proslavio hitovima “Plavo oko plakalo je”, “Imao sam”, “Bre gidi džanum”, “Ti hodaš sa njom” i mnogim drugim, odlučio je da nova pesma bude u potpunosti urađena u narodnjačkom stilu bez primesa drugih muzičkih žanrova.

– Želja mi je da “Bulevari” stanu rame uz rame sa drugim mojim pesmama – kaže Kojić i dodaje da je uveren da će publika na pravi način prihvatiti njegovo novo “čedo”.

Nedugo pošto je pesma okačena na “Jutjub” počeli su da se nižu mnogobrojni komentari poštovalaca Kebine muzike, a jedan od njih glasi: “Dajte rakije, pa da umremo!”.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Dragana Mirković otkrila nepoznate detalje o sebi: “Rasplakala sam se, htjela sam svakog da zagrlim”

Zeljka

Šako Polumenta: “Cijeli svijet je znao da je otišao, a ja nisam”

Zeljka

Vrelo izdanje pjevačice MIE BORISAVLJEVIĆ samo nekoliko mjeseci nakon POROĐAJA

Zeljka

Ostavite komentar