8. Novembra 2022.

Napali Jelenu zbog priče o Novakovom dopingu, uslijedio je odgovor

Big Portal

Prethodnih dana u teniskoim krugovima se pokrenula rasprava zbog jednog snimka fizioterapeuta Novak Đokovića koji je viđen kako tokom meča sa Stefanosom Cicipasom razmućuje prašak u flašicu, a onda je krije od kamere i kasnije prosleđuje Đokoviću.

To je iskoristio poznati američki novinar Ben Rotenberg da napravi aferu i baci sumnju da se iza svega krije doping skandal.

„Šta to krije Đokovićev tim“ bilo je pitanje koje je na Tviteru postavio Rotenberg uz snimak Ulises Badia, Novakovog fizioterapeuta.

Sam Đoković je ranije govorio o tome, tokom prethodnih turnira, na šta je podsetila i njegova supruga Jelena.

„Sve je na Novaku. On im dozvoljava da stvaraju ove nepotrebne kontroverze. Zašto se jednostavno ne bi osvrnuo na to kada su ga prethodni put pitali o tome? Umesto toga nazvao ga je magičnim napitkom. Unajmite PR agenciju, preklinjem vas“, stigao je komentar Jeleni.

Spremna je bila Novakova supruga, pa je brzo odgovorila:

„Govoriće kada bude spreman za to. Cela ova besmislica o teranju ljudi da pričaju o nečemu za šta nisu spremni jer su drugi nestrpljivi je apsurdna. Sedite malo u tišini. Pazite više na sebe. Nije sve što vidite kontroverzno. Moglo bi biti privatno. Da li je to dozvoljeno?“.

Podsećamo, govoreći o „magičnom napitku“, Novak je prethodno rekao novinarima da će uskoro otkriti sve, jer je reč o liniji suplemenata i sportskih pića na kojima radi.

https://twitter.com/Holymourinho/status/1589892849214296064

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare