Naomi Kembel (51) prvi put poslije rođenja ćerke najavila ZLATNI trend ljeta - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Naomi Kembel (51) prvi put poslije rođenja ćerke najavila ZLATNI trend ljeta

Naomi Kembel je zahvalila nauci što je postala majka u 50. godini.

Naomi Campbell je nedavno u 50. godini postala mama i time je oduševila svoje obožavaoce. Supermodel je upravo objavila fotografije kampanje koju je radila za jednu italijansku modnu kuću.

Naomi Kembel postala mama

Naomi Kembel (51) je sve iznenadila kada je u maju saopštila da je postala mama devojčice, jer je uspešno sakrila kompletnu trudnoću i objavom samo šokirala svet. Naomi je 22. maja napunila 51. godinu i sada ima razloga za slavlje.

Srećan rođendan prelepa dušo.

Supermodel je sada objavila privatnu fotografiju sa drugaricama Selmom Hajek i Zoi Saldana slaveći rođendan prijateljice.

– Srećan rođendan Zoi, najlepša dušo i nadam se da će kosmos nastaviti da tebi sija i da će ti se sve želje ispuniti – ovim rečima je Naomi Kembel potpisala sliku.

Naomi u crnoj haljini

Na slici supermodel izgleda glamurozno u crnoj haljini sa zlatnim pletenim ukrasima. U prelepoj crnoj kosi ima upletene zlatne urkase.Oko vrata nosi nekoliko zlatnih lanaca.

Do sada je objavila samo stopala ćerke.

Fanovi su oduševljeni privatnom fotografijom koju retko objavljuje i častili su je komentarima poput “Prelepa ženo” i “Divne dame”. “

Naomi Kembel je na “devetom nebu” od kada je postala majka i podelila je sa javnošću sličicu stopala bebe. Naomi Kembel je kompletnu vilu u Keniji pripremila za bebu.

Nikada nisam bila ovako voljena

Naomi Kembel je belom fotografijom okružena buketima cveća uz zalazak sunca najvila lepu vest. Potpisala je rečima: “Nikada se nisam osećala ovoliko voljenom kao u poslednjih nekoliko nedelja”.

– Zahvalna sam za ljubav koju imam sa ćerkom. Hvala svima na lepim porukama – napisala je Naomi.

Naomi Kembel još nije saopštila ime devojčice, ali je izjavila da je zahvalna nauci što joj je omogućila da postane majka kada ona to poželi.

Danas objavljeno

Nikol Kidman ošišala dugu kosu? PIKSI FRIZURA osvojila je i Holivud

Zeljka

Kako je Federer uživao u Hrvatskoj

Zeljka

Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u ljetnoj haljini najmodernijeg kroja sezone

Zeljka

Ostavite komentar