9. Maja 2022.

Nakon teškog perioda: Justin Bieber progovorio o odnosu sa suprugom Hailey

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CUc9RYMLf5y/?utm_source=ig_web_copy_link

-Sjećam se kad sam se tek oženio, doživio sam emocionalni slom jer sam mislio da će vjenčanje popraviti sve moje probleme i nije. Pomislio sam tada: ‘’Čovječe, ti si pomalo licemjeran čovjek”, ispričao je Justin.

https://www.instagram.com/p/Cak1zxHv8sp/?utm_source=ig_web_copy_link

-Želiš da tvoja supruga čini nešto što ti ne činiš, ti možda nisi osoba koja si nužno mislio da jesi. I to je samo rezultat traume i životnih okolnosti. Prva godina braka je bila zaista teška. Samo je nedostajalo povjerenje, dodao je muzičar.

Hailey i Justin su imali teških trenutaka otkad su se vjenčali među kojima je bio i manekenkin moždani udar o kojem je ona progovorila nedavno u videu. Pjevač se osvrnuo i na svoju borbu sa slavom, uzimanje droge i depresiju u prošlosti, a 2019. je napisao emocionalno pismo na Instagramu u kojem je rekao da vjeruje da je postao najomraženija osoba u svijetu zbog svojih loših odluka.

https://www.instagram.com/tv/Cc3oK7yAW9m/?utm_source=ig_web_copy_link

-Postao sam ogorčen, ljut i nisam imao poštovanja prema ženama, naglasio je tada Bieber.

Inače, Hailey je u novembru prošle godine progovorila o svom braku s Justinom kada je priznala je da je pomagala suprugu da se riješi svoje ovisnosti i da je to bilo ekstremno teško razdoblje i da joj je oživjelo uspomene na njezinog oca Stephena Baldwina (55) dok se borio sa svojim porocima.

Priznala je pritom da u njenoj porodici ima puno ovisnosti.

-Bilo je ekstremno teško biti dio tog razdoblja korištenja droge, pogotovo jer sam se morala vratiti u mračni period očeve borbe. Pitala sam ga stvari poput: ”U kojoj si fazi sa svime time?” Nekad sam bila nervozna kada sam ispitivala Justina: ‘’Je li ti to u redu?”, prisjetila se manekenka suprugove borbe tokom odvikavanja.

https://www.instagram.com/p/CdRBTXRpRky/?utm_source=ig_web_copy_link

-No on je imao veliku samosvjesnost o svemu tome i bio je jako otvoren o svojoj ovisnosti. To je sve što mogu tražiti, dodala je.

Podsjetimo, Justin je svojevremeno priznao da je prvi put probao marihuanu s 13 godina, nakon što je postao slavan zahvaljujući videu na YouTubeu. Postao je ovisan o marihuani, a onda ju je počeo kombinirati s tabletama i gljivama.

-To je jednostavno bio način bijega za mene. Bio sam mlad, istaknuo je pjevač.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare