Nakon što je suprug optužio da je povrijedila dete, oglasila se Tanja Savić - BIGportal.ba
Ex Yu

Nakon što je suprug optužio da je povrijedila dete, oglasila se Tanja Savić

Drama u životu Tanje Savić ne prestaje

Popularnu pevačicu ovoga puta još uvek zakoniti suprug Dušan Jovačević je optužio da je povredila sina, kao i da mu je on pokazao ožiljak, koji je zadobio od pevačice.

Naime, on je izjavio kako mu se sin tokom video poziva žalio da ih mama maltretira, kao i da ih tuče, pa je tako tokom jedne svađe, zadobio ogrebotinu, od koje mu je ostao ožiljak. Tanja Savić, nije želela previše da komentariše Dušanove navode, već je samo kratko prokomentarisala. 

Ma, bolestan čovek. Ima šifru – poručila je pevačica za Telegraf.

Brani im pozive sa ocem

Podsetimo, Dušan tvrdi da Tanja deci navodno brani da pričaju sa njim, a prosledio nam je i jednu glasovnu poruku koju je, kaže, dobio od Tanje, kao dokaz da mu je ona pretila da će ga tužiti.

– Deca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, manipuliše sa njima, ucenjuje. Moraju da kažu ono što im ona govori, iako je to laž – napisao nam je Dušan u poruci.

– Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila kako mu je čelo noktima izgrebala. Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno pre pet minuta. Pretila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama – dodao je Jovančević.

Danas objavljeno

Jelena i Žika iz Zane o svom braku i nevjerstvima

Vanja A

“Tužno jutro, dragi Nešo”: Poznati se opraštaju od Nenadovića

Zeljka

Stariji ga znaju iz filma “Boško Buha”, mlađi iz “Fazona i fora” – Nenadović, glumac velikog srca

Zeljka

Ostavite komentar