11. Februara 2022.

Nakon što je osvojila sve nagrade pojavila se u emisiji u ŠIK izdanju: ADEL blista

Big Portal

Osvojila je čak tri nagrade, za pesmu, album i umetnika godine. Nakon dodele nagrada pevačica je bila gost kod Grejama Nortona, poznatog irskog voditelja.

Adel u poslednje vreme veliku pažnju posvećuje izgledu, pa je i sada napravila odličan izbor i odabrala elegantno odelo koje je privuklo veliku pažnju.

Izgledala je ozbiljno, ali u isto vreme šik i ženstvno. Ponela je kombinaciju strukiranog sivog sakoa i odgovarajućih pantalona širokih nogavica. Ovakav izgled ćemo sve češće viđati u narednim mesecima jer su mnogi dizajneri birali baš takve toalete na modnim revijama.

EDITORIAL USE ONLY Adele during the filming for the Graham Norton Show at BBC Studioworks 6 Television Centre, Wood Lane, London, to be aired on BBC One on Friday evening.,Image: 661363504, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

Foto: profimedia

Dopunila je stajling ogrlicom od perli, a na njenoj ruci ponovo se našao blistavi dijamantski prsten koji je privukao poglede tokom nastupa na Brit dodeli nagrada jer se pretpostavlja da je verenički.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare