Nakon smrti muža, popularna Tajči ponovo ljubi, i to NJEGA - BIGportal.ba
Ex Yu

Nakon smrti muža, popularna Tajči ponovo ljubi, i to NJEGA

Čak i oni koji tada nisu bili rođeni rado pjevaju pjesmu “Hajde da ludujemo”, kojom je Tatjana Kameron, na našim prostorima poznata kao Tajči, 1990. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji.

Ovaj nastup ju je, uz neosporan talenat, učinio jednom od najvećih jugoslavenskih zvijezda, ali, Tajči je odlučila da svjetla reflektora zamijeni američkom svakodnevicom. Iz rodnog Zagreba je spakovala kofere i  preselila se u SAD, gdje i danas živi sa svojim sinovima.

https://www.instagram.com/p/B6o9Z3BpSDX/?utm_source=ig_embed

Tatjana se u jednom periodu života suočila s gubitkom supruga, a hrvatski mediji pišu da je dvije godine nakon ovog gubitka utjehu našla u zagrljaju američkog muzičara Davida Langleja.

Tatjana je ove glasine samo dodatno podstakla nakon što je na Fejsbuku objavila pjesmu koju su zajedno snimili uoči Dana zaljubljenih.

– Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude neko ko jako dobro poznaje bol, jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas treba pustiti da tugujete. David, hvala ti – napisala je ona ispod njhiove zajedničke fotografije.

Danas objavljeno

Porodila se Bojana Ordinačev

Vanja A

Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Vanja A

Biković: “Džoni govori srpski bolje od nekih mojih kolega”; Dep: “Zaposlio sam se ovdje na recepciji”

Zeljka

Ostavite komentar