14. Jula 2022.

Nakon rušenja, Twitter ponovo radi; Nije poznat uzrok pada servisa

Big Portal

Nedugo nakon što su brojni korisnici i sajtovi širom interneta prijavili pad popularne društvene mreže, Twitter se ponovo vratio i trenutno je potpuno funkcionalan.

Twitter se oglasio, ali za sada nema zvaničnih informacija šta je prouzrokovalo pad servisa koji je trajao oko 40 minuta, a ono što je sada aktuelno na mreži su brojni šaljivi komentari i mimovi koji karikiraju nastalu situaciju.

Iako je Twitterova stranica za status tvrdila da su “Svi sistemi operativni” bilo jasno vidljivo da postoji problem. Neki korisnici su videli samo potpuno crnu stranicu uz Twitter logo u centru. Drugi su prijavljivali drugačije poruke sa greškom.

Jedna od poruka prikazuje “Something went wrong. Try reloading”, dok se drugima pojavljuje “Error. Oops, something went wrong. Please try again later”.

Sajt DownDetector, koji prikazuje stanje sajtova u realnom vremenu, takođe je prijavio velika komešanja u funkcionisanju popularne platforme za mikro blogovanje.

U ovom trenutku, nema zvaničnih informacija iz Twittera šta je proizrokovalo problem, ali je jasno da je u pitanju globalni problem jer su gaprijavljivali korisnici širom sveta.

Radi se o prvom većem padu Twittera od februara, kada je sajt imao velikih problema sa radom. Twitter je u februaru samo tokom jedne nedelje pao dva puta, a korisnici nisu mogli pristupe servisu u SAD-u. Kao razlog se navodila tehnička greška koja je sprečavala učitavanje stranica i objavu tvitova.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare