Nakon romantičnog vikenda sa Alexom: Jennifer Lopez ipak ostavljena preko poruke? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nakon romantičnog vikenda sa Alexom: Jennifer Lopez ipak ostavljena preko poruke?

Jedan izvor uvjerava: ‘Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Jennifer preko poruke’!

Nakon što je nedavno objavljeno da je par prekinuo četverogodišnju vezu okrunjenu zarukama, što su oni opovrgnuli tvrdeći da ‘rade na odnosu’, informacije da je između njih stala starleta i reality zvijezda, 30-godišnja Madison LeCroy, fotografija para snimljenog u Dominikanskoj Republici gdje J.Lo snima novu romantičnu komediju “Shotgun Wedding” s kolegom Joshom Duhamelom, sada se pojavila nova vijest. Kako ističe američki tabloid ‘In Touch‘, Jennifer je posramljena i ponižena jer ju je Alex ostavio preko poruke.

Jedan izvor uvjerava: ‘Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Jennifer preko poruke’! Također tvrde da je Jennifer devastirana. ‘Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija vratiti zaručnički prsten vrijedan oko pet miliona dolara. Ko je može kriviti? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao’, ispričao je insajder.

Podsjetimo, ove informacije stižu nakon romantičnog vikenda u Dominikanskoj Republici. Pjevačica i glumica, odjevena u kućni ogrtač, na fotografijama izgleda vrlo zadovoljno dok je njezin zaručnik ljubi i grli. Time su glasine o navodnom prekidu konačno ‘pale u vodu’, posebice nakon nagađanja o navodnoj novoj romansi Rodrigueza i LeCroy.

Izvor:story

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar