Nakon optužbi za seksualni napad: Sarah Jesicca Parker otkrila u kakvim je odnosima s Chrisom Nothom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nakon optužbi za seksualni napad: Sarah Jesicca Parker otkrila u kakvim je odnosima s Chrisom Nothom

Skoro pet mjeseci nakon što su dvije žene optužile glumca za seksualni napad u izjavama koje je objavio ”The Hollywood Reporter”, Parkerova se nesigurno osvrnula na optužbe.

-Čak ni ne znam da li sam spremna da pričam o tome, rekla je glumica koja osim što glumi u seriji, takođe je i izvršni producent.

-Ali ja ne, nemojte misliti… Nisam reagovala kao producent, nastavila je, dodajući: „Trebalo je da radim na ovome jer sam samo… to je samo…“, zbunjeno je pričala glumica za THR.

Na pitanje da li je razgovarala sa svojim bivšim supružnikom na ekranu, odgovorila je: “Ne.”

Samo nekoliko dana nakon što su optužbe objavljene, Parker je, zajedno sa koleginicama Kristin Davis i Cynthijom Nixon, dala izjave na svojim društvenim mrežama.

-Duboko smo tužni što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha, navodi se u saopštenju.

-Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da je to veoma teška stvar i podržavamo ih zbog toga.

Glumica Zoe Lister-Jones je također optužila Notha da je “konzistentno seksualno neprikladan sa koleginicom” i navela da je bio “pijan na setu” kada su gostovali u emisiji “Zakon i red”.

Nakon optužbi, glumac je u međuvremenu izbačen iz “A3 Artists agencije”. Krajem decembra, CBS je takođe potvrdio da Noth, koji je imao ulogu u emisiji Equalizer „više neće snimati dodatne epizode ​​koje su u toku”.

Noth je opet negirao optužbe: „Optužbe na moj račun od strane pojedinaca koje sam poznavao godinama, čak i decenijama, kategorički su lažne“, rekao je on.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(E.M.)

Danas objavljeno

NBA zvezda oženio Srpkinju – mlada u atraktivnoj venčanici oduzima dah

Zeljka

Supermodel u otkopčanoj košulji ispod koje nema ništa prošetala Parizom

Zeljka

Slanik gospođe Ane Biler

Zeljka

Ostavite komentar