Nakon deset sinova, rodila djevojčicu: "Sada definitivno stajemo" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Nakon deset sinova, rodila djevojčicu: “Sada definitivno stajemo”

NAKON deset dječaka zaredom, Alexis Brett iz Škotske na svijet je donijela prvu kćerku. Djevojčicu Cameron dobila je s partnerom Davidom, prenosi britanski The Sun.

Alexis i David otkrili su da očekuju svoje 11. dijete, ali buduća majka ponovno je mislila da će roditi dječaka. Ipak, na oduševljenje cijele porodice, rodila je djevojčicu Cameron koju su s veseljem dočekala starija braća.

“Bolje se ponašaju u blizini nje, pokušavaju biti tihi kako je ne bi probudili. Žele pomoći tako da je drže i hrane”, kaže tata David.

Braća bebe Cameron su: Campbell (17), Harrison (16), Corey (14), Lachlan (11), Brodie (9), Brahn (8), Hunter (6), Mack (5), Blake (3), a Rothagaid (2).

Porodica živi u kući s pet spavaćih soba koju Alexis i David održavaju urednu, dok im deset dječaka pomaže.

“Nije lako s toliko dječaka koji trče uokolo, ali uvijek uspijevamo održati dom čistim i urednim”, otkrila je mama Alexis koja procjenjuje da kupuju najmanje tri para patika svakih nekoliko sedmica.

Alexis i David tvrde da ne namjeravaju imati više djece.

“Definitivno stajemo. Rekla sam to i prošli put, ali ovaj put to apsolutno mislim”, odlučno tvrdi Alexis.

Kaže i da malenu Cameron nisu planirali, ali nisu se ni bunili kada su saznali da je ponovno trudna. Oboje su zaposleni i ne žive od dječjeg doplatka, iako to mnogi misle.

“David ima dobar posao. Jedini problem nam je složiti godišnji odmor koji će svima odgovarati”, otkrio je ponosni otac 11 djece.

“David i ja se ponekad pogledamo i upitamo šta smo to učinili? Ali kad se dječaci pojave i izmame osmijeh na lice, sve je bilo vrijedno”, zaključila je mama Alexis.

Danas objavljeno

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Koza upala u kancelariju i ukrala papire

Vanja A

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom, pa postale majke u isto vrijeme

Vanja A

Ostavite komentar