Nakon 3 braka, Srpkinja izliječila glumici slomljeno srce - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nakon 3 braka, Srpkinja izliječila glumici slomljeno srce

Slavna holivudska glumica nije zvanično potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom, a papraci su ih nebrojeno puta uhvatili zajedno.

Demi Mur poznata je po svom talentu i lepoti, ali i po burnom ljubavnom životu. Bila je udata za rokera Fredija Mura 1981. godine i zajedno su bili do 1985.
Takođe, bila je u braku sa slavnim glumcem Brusom Vilisom od 1987. do 2000. i par zajedno ima tri ćerke Ramer, Skaut i Talulu.

Od 2003 do 2013. je bila u braku sa glumcem Eštonom Kučerom i podsetimo, u javnost je procurela vest da ju je Kučer varao i da ju je često nagovarao i na seks u troje.

Ipak, nakon tri braka, slavna glumica je pronašla svoju ljubavnu sreću. Navodno je njeno srce osvojila, 44-godišnja stilistkinja rodom iz Srbije, Maša Mandžuka.

Portal Radar navodi da su Demi i Maša već nekoliko godina u vezi i da se navodno viđaju u tajnosti.

Čestitka koju je Maša uputila Demi za rođendan, deluje kao da se više ne skrivaju svoju vezu:

“Srećan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na devet godina koliko si u mom životu”, napisala je Maša i dodala emojije srca, anđela i šarene duge.

Ovaj gest su komentarisali i korisnici Tvitera.

Maša, koja je inače suvlasnik njujorškog brenda Anda&Masha, ne voli pažnju medija, mada joj to teško polazi za rukom budući a je sarađivala sa zvezdama poput Rijane, Dru Barimur, Ališe Kiz.

Danas objavljeno

Izbor najboljih svjetskih albuma 2021. godine: Organski zvuk olovnih vremena

Vanja A

Kako se Lejdi Gaga izvukla iz pakla droge?

Vanja A

Najkraći let na svijetu traje 53 sekunde, a avion prima samo osam putnika

Vanja A

Ostavite komentar